dilluns, 10 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premis Blocs Maresme 2008

L’Auditori de Can Comas de Pineda de Mar ha acollit el lliurament de guardons del Primer Premi Blocs del Maresme, organitzat per Diari Maresme amb motiu del seu segon aniversari. Durant l’acte, que ha omplert l’auditori pinedenc, quatre blocs maresmencs de les respectives categories del concurs han rebut el seu distintiu.

Presentació i benvinguda

La presentació de l’acte ha estat a càrrec del periodista Emili Pacheco. El Tinent d’Alcalde de Pineda de Mar, Santiago Macip, i el director de Diari Maresme, Albert Lladó, han donat la benvinguda al públic assistent.

Societat, “Tu ets Cabrils”

Els lectors i lectores de Diari Maresme han triat l’equip de “Tu ets Cabrils ” com a guanyador del millor bloc de societat de la comarca. El president de l’Associació de Premsa Gratuïta, Josep Ritort, ha estat l’encarregat de lliurar el premi.

Política, “Bloc sense fulls”

El bloc polític més votat ha estat el “Bloc sense fulls ” d’en Saül Gordillo, que no ha pogut assistir al lliurament de premis per un compromís previ. El Cap de redacció de Diari Maresme, Ramon Texidó, ha estat l’encarregat d’obrir el sobre amb el nom del guanyador.

Cultura, “Magnòlia en mà”

El bloc de la malgratenca Anna Hernández, “Magnòlia en mà “, ha rebut de mans de l’editor del setmanari “Cafè amb Llet”, Albano Dante, el premi de la categoria de cultura.

Esports, “El Sot”

El quart lliurament de premis ha estat pel també malgratenc Joan Dàvila per “El sot “, corresponent a la categoria d’Esports. El guardó l’ha lliurat el cap de comunicació de Diari Maresme, Dani Serrà.

Finalistes

Els finalistes de la categoria Societat han estat “Sant Cebrià Info “, “Des del Castell “, “La Mirada dels Premiarencs ” i “Malgrat Confidencial “; de la categoria Política “El Bloc d’en Ramon Bassas“, “La Riera 48 “, “Xavier Mir ” i “El Bloc d’en Bernat Costas “; els finalistes de Cultura han estat “El bloc de notes d’en Toni “, “Cròniques Mataronines “, “Espai Isidor ” i “Ucronies “; i en la categoria d’esports “Tonikas99 “, “Capità Waldo “, “+Bàsquet ” i “Penya Bogarde “.

Blocs i mitjans digitals

Durant la celebració del segon aniversari de Diari Maresme, els parlaments s’han centrat en la qualitat del blocs maresmencs que s’han presentat al concurs i la importància que van assolint socialment els mitjans de comunicació digitals.

Empreses col·laboradores

En aquest primer Premi Blocs Maresme, ha col·laborat Caixa Laietana i el setmanari CafèambLlet, a més de l’Ajuntament de Pineda de Mar, entre altres empreses i entitats.

Mitjà comarcal de referència

En aquests dos anys, el diari s’ha convertit en el mitjà comarcal de referència a la xarxa, superant les 200.000 pàgines vistes. S’han publicat, en aquest temps, més de 1.500 notícies, i més de 700 articles d’opinió, crítica o ficció literària.

3 comentaris per a “Premis Blocs Maresme 2008”

  1. […] Catalunya com a bloguer pioner, en la primera edició del 2008. El mateix any, guanyador del I Premi Blocs Maresme en la categoria de blocs de política, organitzat per Diari […]

  2. […] com a bloguer pioner, en la primera edició d’aquests premis. El mateix any, va guanyar del I Premi Blocs Maresme en la categoria de blogs de política, organitzat per Diari […]

  3. […] Catalunya com a bloguer pioner, en la primera edició del 2008. El mateix any, guanyador del I Premi Blocs Maresme en la categoria de blogs de política, organitzat per Diari Maresme. El 15 de setembre de 2016, […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris