dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Quatre municipis maresmencs, units pel projecte Q-ral per als joves

q-ral_280x87.jpgArenys de Munt, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac i Canet de Mar s’han posat d’acord a través del projecte Q-ral, per tirar endavant una programació conjunta i uns servei nocturn de bus gratuït per als seus joves.

Arenys de Munt, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac i Canet de Mar s’han posat d’acord a través del projecte Q-ral, per tirar endavant una programació conjunta i uns servei nocturn de bus gratuït per als seus joves.

Presentació

Els Ajuntaments d’aquests municipis, a través de les respectives Àrees de Joventut, treballen des de fa mesos en l’elaboració d’un projecte comú que han anomenat Q-ral. Aquesta iniciativa conjunta es presentarà el proper divendres a les 12 del migdia a l’edifici Calisay d’Arenys de Mar. Els responsables municipals dels consistoris implicats han destacat que l’impuls d’un projecte d’aquestes característiques prové de la necessitat de potenciar les polítiques adreçades als joves.

Qralbus

Un altre dels punts destacats d’aquesta iniciativa és el Qralbus, un servei gratuït de bus nocturn per als joves dels 4 municipis que es posarà en funcionament cada vegada que hi hagi una activitat programada. Aquest transport, que pagaran proporcionalment els quatre consistoris, en funció del seu cens de joves, s’inaugurarà el proper dissabte dia 20 de desembre amb motiu de la festa de presentació del Q-ral que se celebrarà a Caldes d’Estrach.

També a la xarxa

El projecte Q-ral disposa a més d’un espai a internet, el q-ral.cat, un lloc de trobada per al col·lectiu de joves dels quatre municipis, a més de ser un punt d’informació de les activitats programades.

Concerts

Els grups "Amorratxa Roja" d’Arenys de Mar, "Exceso" d’Arenys de Munt, "D’estractucupak!" de Caldes d’Estrac i "Steamheat" de Canet de Mar, seran els encarregats de posar música a la festa de presentació que es farà el proper dissabte, a partir de les 11 de la nit, a la Sala Cultural de Caldes d’Estrac.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris