dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Recta final del concurs d’icones del CAT de les 3 Viles

artesa_280x87.jpgEl proper 5 de setembre és la data límit per a participar al concurs de creació d’icones per al Centre d’Acollida Turística (CAT) del Masnou, Alella i Teià. Aquesta iniciativa pretén promoure la imatge turística dels tres municipis.

El proper 5 de setembre és la data límit per a participar al concurs de creació d’icones per al Centre d’Acollida Turística (CAT) del Masnou, Alella i Teià. Aquesta iniciativa pretén promoure la imatge turística dels tres municipis.

Concurs

Segons els seus promotors, el concurs vol impulsar l’elaboració de productes artesans vinculats a insígnies d’aquestes tres poblacions maresmenques, aprofitant la riquesa i varietat del seu patrimoni natural, arquitectònic, patrimonial i cultural, potenciant alhora l’artesania com a element d’identitat.

Convocatòria

A la convocatòria, hi poden participar tant professionals del disseny – sempre que la proposta sigui produïda artesanalment – com artesans dels tres municipis i de la comarca. Un altre dels requisits és estar en disposició del carnet d’artesà o presentar una fotocòpia de la sol·licitud de petició o renovació, ja sigui professional o cultural.

Productes singulars

Els productes que s’elaborin han de ser singulars, amb qualitat i disseny. D’altra banda, per facilitar la seva comercialització, l’organització recomana que incorporin la majoria d’aquests valors: representativitat, transportabilitat, economia, utilització, estètica, singularitat i intel·ligibilitat.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris