divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Renfe acaba la setmana laboral amb més incidències a la línia del Maresme

estacio_renfe_280x87.jpgSegons informa Renfe, el fort onatge que es va produir divendres en el tram comprès entre les estacions de Vilassar de Mar i Mataró, va obligar als tècnics d’Adif a establir des de dos quarts de dues de la tarda una sola via en aquesta zona.

Segons informa Renfe, el fort onatge que es va produir divendres en el tram comprès entre les estacions de Vilassar de Mar i Mataró, va obligar als tècnics d’Adif a establir des de dos quarts de dues de la tarda una sola via en aquesta zona.

4 trens per hora

Segons fonts de la companyia, el servei en aquest trajecte es va haver de limitar a una freqüència de pas de quatre trens per hora i servei, fins avui dissabte als volts de les vuit del matí. Tot i així, els combois han hagut de circular per aquest tram amb velocitat limitada. Els trànsit ferroviari s’ha normalitzat a partir de dos quarts d’onze del matí. 

Setmana

Aquesta incidència s’afegeix a una setmana especialment complicada en el funcionament de trens a la línia 1 del Maresme, amb avaries i nombrosos retards.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris