divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Retards per una avaria a la línia del Maresme de Rodalies Renfe

rodalies_renfe_280x87.jpgUna avaria elèctica que va afectar aquests dimarts al vespre el tram de Badalona de la línia 1 del Maresme va provocar importants retards en la circulació dels trens. Aquest dimecres, a primera hora del matí, l’avaria ha limitat les freqüències a només dos combois per hora i sentit.

Una avaria elèctica que va afectar aquests dimarts al vespre el tram de Badalona de la línia 1 del Maresme va provocar importants retards en la circulació dels trens. Aquest dimecres, a primera hora del matí, l’avaria ha limitat les freqüències a només dos combois per hora i sentit.

Normalització

D’altra banda, fonts de la companyia han informat que s’ha reparat l’avaria i que el servei s’anirà normalitzant durant les properes hores del matí, però segons ha informat Renfe a Diari Maresme als volts de quarts d’onze del matí els retards en la línia continuen sent d’uns 25 minuts de mitjana.

Servei d’informació

D’altra banda, el servei d’informació de Rodalies Renfe a través de la seva plana web no informa d’aquesta incidència i els usuaris només poden rebre informació al respecte a través d’una línia telefònica 902.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris