divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Reunió extraordinària d’Alcaldes al Consell Comarcal del Maresme

consell_comarcal_280x87_02.jpgLa seu del Consell Comarcal del Maresme acollirà aquest dimarts una reunió extraordinària del Consell d’Alcaldes. Entre els assumptes a tractar, hi ha el tractament dels residus reciclables, la fracció orgànica i la consolidació de les platges de la comarca.

La seu del Consell Comarcal del Maresme acollirà aquest dimarts una reunió extraordinària del Consell d’Alcaldes. Entre els assumptes a tractar, hi ha el tractament dels residus reciclables, la fracció orgànica i la consolidació de les platges de la comarca.

Residus reciclables i fracció orgànica

Una proposta de l’Alcalde de Teià en relació al tractament dels residus reciclables i el tractament de la fracció orgànica a la comarca comprendrà, entre d’altres, l’anàlisi de la situació i les perspectives de millora del servei.

Consolidació de les platges

El quart punt de l’ordre del dia, a proposta de l’Alcalde de Cabrera de Mar, contemplarà la consolidació de les platges de la façana marítima del Maresme amb espigons. La reunió acabarà amb un fòrum obert entre tots els assistents.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris