divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Salvem Can Fàbregas segueix denunciant l’enderrocament de l’antiga farinera de Mataró

can_fabregas_280x87.jpgLa Plataforma Salvem Can Fàbregas i de Caralt ha denunciat a través de la seva plana web les "presses" i la "falta de transparència" en l’enderrocament de les naus de Can Fàbregas, a Mataró.

La Plataforma Salvem Can Fàbregas i de Caralt ha denunciat a través de la seva plana web les "presses" i la "falta de transparència" en l’enderrocament de les naus de Can Fàbregas, a Mataró.

Fotos

Salvem Can Fàbregas ha publicat fotos preses dissabte passat on s’assegura que es continuen enderrocant naus de l’edifici. Segons la plataforma, un cop desapareguda la nau del blat – que malgrat pertànyer al conjunt del 1879 no havia estat catalogada -, actualment "estan enderrocant la nau del darrera, la que està enganxada a la nau catalogada amb forma de "L" girada".

Porta tancada

Per últim, els membres de la plataforma asseguren que "com que les obres es realitzen a porta tancada – i també en dies festius -, treballen amb tota impunitat i amb el perill que les tasques d’enderroc malmetin la part de la nau catalogada que fa "L" – la del terrat -", conclouen.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Salvem Can Fàbregas

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris