dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Cebrià es podria declarar municipi antitaurí i amic dels animals

antitauri_280x87.jpgEl ple ordinari que se celebrarà el proper dijous a Sant Cebrià de Vallalta debatrà una moció conjunta dels grups municipals del PSC i ICV, que proposa el rebuig de les curses de braus i la declaració del municipi com amic dels animals.

ciutat_antitaurina_800x600.jpgEl ple ordinari que se celebrarà el proper dijous a Sant Cebrià de Vallalta debatrà una moció conjunta dels grups municipals del PSC i ICV, que proposa el rebuig de les curses de braus i la declaració del municipi com amic dels animals.

Drets dels Animals

La moció, argumentada mitjançant la Declaració Universal dels Drets dels Animals de l’ONU, apunta "que en una societat civilitzada com la nostra és una incoherència que es convisqui amb la tortura i la mort com a forma de divertiment".

Declaració Universal

Segons la Declaració Universal dels Drets dels Animals de l’ONU, en el seu article 10 diu “Cap animal ha de ser explotat per divertiment de l’ésser humà. Es prohibeixen els espectacles i exhibicions incompatibles amb la dignitat de l’animal”. En el seu article 11, afegeix que “Tot acte que provoqui la mort innecessària d’un animal és un crim contra la vida, és a dir, un biocidi”.

per Redacció | il·lustració: Jordi Auladell

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris