dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sant Pol promou un dia sense multes

cotxe_280x87_02.jpgLa Policia Local de Sant Pol de Mar, ha endegat una campanya de sensibilització amb l’eslògan "Dia sense multes, dia de reflexió". Segons els seus promotors, es tracta de potenciar la seguretat viària i aconseguir la col·laboració ciutadana en la millora de la circulació al municipi.

La Policia Local de Sant Pol de Mar, ha endegat una campanya de sensibilització amb l’eslògan "Dia sense multes, dia de reflexió". Segons els seus promotors, es tracta de potenciar la seguretat viària i aconseguir la col·laboració ciutadana en la millora de la circulació al municipi.

Un dia sense multes

Aquesta iniciativa, que es posarà en marxa aquest mateix mes de desembre, consistirà en escollir de forma aleatòria un dia al mes en què els agents no posaran multes als vehicles que cometin infraccions lleus de trànsit, i que no suposen un perill important per a la circulació, ni per als vianants.

Informació als conductors

Els policies informaran els conductors de la infracció comesa i, enlloc de multar-los, els lliuraran un díptic amb les situacions més habituals per les quals poden ser sancionats.

Col·laboració ciutadana

Segons els responsables municipals, el dia sense multes neix amb la voluntat de "demanar la col·laboració dels conductors per millorar la seguretat viària i ajudar a reflexionar per evitar cometre infraccions".

per Redacció ! Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris