dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Santa Susanna acollirà la XVIII Trobada de Gegants del Maresme

geganta_280x87.jpgUn total de 24 colles participaran a la 18ª Trobada de Gegants del Maresme que enguany se celebrarà el 4 d’octubre a Santa Susanna. Durant la trobada, la geganta "Susanna" lliurarà la banda a la seva successora.

Un total de 24 colles participaran a la 18ª Trobada de Gegants del Maresme que enguany se celebrarà el 4 d’octubre a Santa Susanna. Durant la trobada, la geganta "Susanna" lliurarà la banda a la seva successora.

Programació

La festa començarà a les 5 de la tarda amb la tradicional plantada de gegants a la rambla dels Països Catalans. A les 18.30 h., se celebrarà la cercavila pels carrers del poble fins arribar al pati del CEIP Montagut de Santa Susanna. A les 19.30 h., després de l’arribada de la cercavila i del ball del Maresme, es farà l’acte de proclamació de la Pubilla 2008.

Organització

Enguany, els actes estan organitzats per l’Esbart Dansaire i la Colla de Geganters i Grallers de Santa Susanna amb el suport de l’Ajuntament.

Successió

La geganta "Susanna" Lliurarà la banda a la seva successora com a geganta Pubilla, igual que la va rebre l’any passat a Sant Vicenç de Montalt de mans de la Margaridassa. Aquesta distinció comporta organitzar la Trobada Comarcal de l’any següent, tal com es fa anualment des de l’any 1991.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris