dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Santa Susanna finalitzarà la temporada turística amb plena ocupació

santa_susanna_280x87.jpgLa celebració simultània de diversos esdeveniments a Santa Susanna ha permès a molts hotels del municipi tenir la pràctica totalitat de les seves places plenes fins a final de temporada.

La celebració simultània de diversos esdeveniments a Santa Susanna ha permès a molts hotels del municipi tenir la pràctica totalitat de les seves places plenes fins a final de temporada.

Festa de la Gent Gran

Per una banda, Santa Susanna celebra aquests dies la Festa Major de la Gent Gran, una trobada que ha aplegat al municipi maresmenc visitants dels Casals de la Gent Gran d’arreu de Catalunya. Aquest esdeveniment, que inclou allotjament i un espectacle cada nit, acull també actuacions a l’envelat del passeig marítim amb artistes tan coneguts i populars com Paz Padilla, el Màgic Andreu i l’actuació de l’Orquestra Internacional Maravella. La festa es perllongarà fins al proper 11 de novembre.

Campionats de petanca i Noces d’Or

D’altra banda, els hotels de Santa Susanna també s’han omplert amb els participants i acompanyants del Campionat d’Espanya Absolut de petanca masculí i femení, i del Campionat Europeu de Petanca, que reuneix aquesta mateixa setmana uns 1.200 "petanquers" de tot el món. A més, el programa de Noces d’Or organitzat per la Generalitat de Catalunya allotjarà durant cinc nits d’hotel, en règim de pensió completa, els matrimonis que han rebut aquest obsequi amb motiu de la celebració del seu 50è aniversari.

Bona temporada

En declaracions de l’alcalde de Santa Susanna, Josep Monreal, el sector hoteler "ha viscut una bona temporada que finalitza amb plena ocupació". Monreal va afegir que "l’esforç en la consolidació dels diferents productes ha donat el seu fruït: hem superat l’estacionalitat i hem allargat la temporada".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris