dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Santa Susanna tindrà el nou Centre Cívic l’any 2010

centre_civic_santa_susanna_280x87.jpgL’Ajuntament de Santa Susanna ha tret a licitació el projecte de construcció del nou Centre Cívic que ocuparà un espai de 2.770 m2 en uns terrenys paral·lels a la Nacional II. El consistori vol que el nou equipament englobi serveis bàsics per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans del municipi.

L’Ajuntament de Santa Susanna ha tret a licitació el projecte de construcció del nou Centre Cívic que ocuparà un espai de 2.770 m2 en uns terrenys paral·lels a la Nacional II. El consistori vol que el nou equipament englobi serveis bàsics per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans del municipi.

L’equipament

Concretament, el Centre Cívic es construirà a la cruïlla entre la rambla dels Països Catalans, la plaça Pau Casals i el carrer Pompeu Fabra de Santa Susanna. L’equipament comptarà amb un Casal per a la Gent Gran, una gran biblioteca municipal, i altres zones polivalents on s’hi ubicarà una escola de música, una escola d’adults i una aula d’audiovisuals amb escenari. També, disposarà d’un espai que serà el punt de trobada de les entitats i el lloc on es programaran activitats culturals.

Objectius

En declaracions de l’alcalde de Santa Susanna, Josep Monreal, amb el nou equipament “Englobarem diferents serveis bàsics que milloraran la qualitat de vida dels ciutadans de Santa Susanna alhora que fomentarem la cohesió social del municipi”. També, els responsables municipals consideren que el disseny innovador del Centre Cívic i la disposició dels diferents elements arquitectònics de l’edifici el convertiran en un "equipament plural", on hi conviuran diferents usos a l’entorn d’un pati central.

Pressupost i adjudicació

Les obres compten amb un pressupost de 2.305.000 euros, tindran un període d’execució de 18 mesos i l’Ajuntament preveu que s’adjudicaran a finals del proper mes d’octubre. 

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris