divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Satisfacció del PSC i ERC del Maresme per les recents declaracions del conseller Nadal

nacional_ii_280x87_02.jpgEl primer secretari del PSC del Maresme, Santi Fontbona, considera una "molt bona noticia" que les obres de l’alternativa a la N-II siguin una realitat en els propers dos anys. Per la seva banda, ERC també va celebrar dimarts passat que el DPTOP hagi descartat fer els laterals de l’autopista C-32 al Baix Maresme.

El primer secretari del PSC del Maresme, Santi Fontbona, considera una "molt bona noticia" que les obres de l’alternativa a la N-II siguin una realitat en els propers dos anys. Per la seva banda, ERC també va celebrar dimarts passat que el DPTOP hagi descartat fer els laterals de l’autopista C-32 al Baix Maresme.

Declaracions del conseller

Tant el PSC com ERC del Maresme es feien així resò de les recents declaracions que en aquest sentit va fer el Conseller d’Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, en la seva darrera visita al Masnou.

Resultat del consens

El primer secretari del PSC del Maresme, Santi Fontbona, ha ressaltat que el nou projecte serà el resultat del consens entre les dues propostes de treball que hi havia sobre la taula, la del Ministeri i la de Barcelona Regional i "que haurà tingut en compte les virtuts i els defectes d’ambdues", va dir.

Recuperació del front marítim

Segons Fontbona, el PSC del Maresme ha defensat “el trasllat de la N-II fora de la comarca, la creació d’una via de comunicació entre els pobles i la recuperació del front marítim com un eix cívic, un dels projectes històrics per la comarca".

Valoracions d’Esquerra

Per la seva banda, el president comarcal d’Esquerra, Andreu Francisco, va insistir dimarts passat sobre la necessitat que la nova proposta sigui "consensuada". També, el  diputat republicà Pere Aragonés, va definir les declaracions de Nadal com "una victòria" dels defensors d’un model de mobilitat "sostenible i integral".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris