dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Segon tram d’abastament d’aigua al Maresme Nord

tubs_aigua_280x87.jpgS’han iniciat les obres corresponents al segon tram de la interconnexió d’abastament d’aigua entre Canet i Santa Susanna. Aquesta actuació millorarà el subministrament d’aigua dels municipis del Maresme Nord.

S’han iniciat les obres corresponents al segon tram de la interconnexió d’abastament d’aigua entre Canet i Santa Susanna. Aquesta actuació millorarà el subministrament d’aigua dels municipis del Maresme Nord.

Substitució de l’artèria en mal estat

Les obres es faran a la zona situada entre el Tanatori i la ronda Doctor Manresa de Canet de Mar. Aquest tram forma part de una actuació a gran escala que consisteix en substituir l’artèria de distribució en alta del Maresme Nord, entre Santa Susanna i Arenys de Mar, que es troba en mal estat, i la connexió de la xarxa d’abastament del Maresme Nord amb el sistema Ter-Llobregat que gestiona Aigües Ter-Llobregat. Aquesta actuació ha estat adjudicada a la unió temporal de les empreses Sorea i Emcofa. A més, actualment, s’estan fent una sèrie de "cates" per localitzar les canalitzacions dels diferents serveis.

Millor subministrament

Les obres han de permetre millorar el subministrament d’aigua als municipis d’Arenys de Mar, Arenys de Munt, Calella, Canet de Mar, Pineda de Mar i Sant Pol de Mar. Cal recordar que aquests municipis han patit problemes puntuals pel que fa al subministrament d’aigua com a conseqüència del mal estat de les canonades i de la manca de regulació de les instal·lacions existents.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris