divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Segona edició del torderenc o torderenca de l’any

torderenc_a_any_2008_280x87.jpgRàdio Tordera promou per segon any consecutiu l’elecció del torderenc o torderenca de l’any. Segons els impulsors d’aquesta iniciativa, l’objectiu és que els oients i els ciutadans en general escullin la persona que considerin mereixedora d’aquesta distinció.

Ràdio Tordera promou per segon any consecutiu l’elecció del torderenc o torderenca de l’any. Segons els impulsors d’aquesta iniciativa, l’objectiu és que els oients i els ciutadans en general escullin la persona que considerin mereixedora d’aquesta distinció.

Diferents canals

Per aquest motiu, Ràdio Tordera ha posat a disposició de la ciutadania diferents canals de votació per escollir les 10 candidatures que optaran al títol de torderenc o torderenca de l’any.

Canals de votacions

Fins el proper 1 de desembre, les persones interessades podran deixar el nom del candidat al contestador de Ràdio Tordera (tel.937643461), o votar mitjançant el web de l’emissora www.radiotordera.cat o a través de les urnes i les butlletes que hi ha distribuïdes a diferents establiments comercials del municipi. El veredicte es coneixerà durant el transcurs del Dia de la ràdio, que se celebrarà cap a finals d’any. D’altra banda, l’emissora sortejarà un viatge entre totes les persones que deixin el seu vot a través de qualsevol dels canals disponibles.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris