dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sergi López no podrà actuar al Ple de Riure del Masnou per una lesió

teatre.jpgL’espectacle Nonsolum, interpretat per Sergi López, ha estat suspès de la programació del Festival Ple de Riure del Masnou com a conseqüència d’una lesió patida per l’actor. Una actuació de la formació The Chanclettes substituirà aquest divendres l’espectacle inicialment programat.

L’espectacle Nonsolum, interpretat per Sergi López, ha estat suspès de la programació del Festival Ple de Riure del Masnou com a conseqüència d’una lesió patida per l’actor. Una actuació de la formació The Chanclettes substituirà aquest divendres l’espectacle inicialment programat.

Accident

Sergi López va patir la lesió mentre participava en el rodatge d’una pel·lícula a França. L’accident impedirà que l’actor pugui presentar el seu espectacle Nonsolum a l’edició d’enguany del Ple de Riure.

The Chanclettes

Així, en substitució de López, The Chanclettes presentaran al proper divendres, 25 de juliol, a les 22.15 h., Passió pel TúrmixPlaybacK, promocionat com "un espectacle imprescindible per a qualsevol ànima cosmopolita". The Chanclettes està format pels actors Andreu Cayuela, Josep Coll, Josep Maria Portavella i Ramon de Segarra.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris