dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Set dotacions dels bombers apaguen l’incendi d’una casa abandonada de Mataró

bombers_280x87.jpgL’incendi d’una casa abandonada de Mataró, situada al carrer Prat número 15 del municipi, ha mobilitzat fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat. El foc, que no ha causat cap ferit, s’ha produït aquesta passada nit poc abans de les 3 de la matinada.

L’incendi d’una casa abandonada de Mataró, situada al carrer Prat número 15 del municipi, ha mobilitzat fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat. El foc, que no ha causat cap ferit, s’ha produït aquesta passada nit poc abans de les 3 de la matinada.

Incendis repetitius

Es dóna el cas que aquesta casa de dues plantes ja s’havia incendiat en altres ocasions. Aquesta vegada, el foc ha afectat tot el sostre i les bigues de la primera planta que s’ha enfonsat.

Zona acordonada

Els bombers han acordonat la zona amb especial atenció per la proximitat amb una escola del municipi i al lloc dels fets s’ha traslladat l’arquitecte municipal per valorar els danys. Tot i que l’incendi ja està extingit, sobre les 10 del matí encara hi havia dues dotacions dels bombers remullant la casa ensinistrada.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris