dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Sheila Brillas es proclama Campiona de Catalunya de Triatló

sheila_brillas_280x87_02.jpgL’esportista d’Arenys de Munt, Sheila Brillas es va proclamar Campiona de Catalunya de Triatló en la categoria de cadet en les proves disputades diumenge passat al Prat de Llobregat.

L’esportista d’Arenys de Munt, Sheila Brillas es va proclamar Campiona de Catalunya de Triatló en la categoria de cadet en les proves disputades diumenge passat al Prat de Llobregat.

Condicions meteorològiques

Brillas va aconseguir el títol realitzant les tres proves del campionat: 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 quilòmetres de cursa a peu, amb un temps d’1 hora i 12 minuts. Durant la competició, totes les participants van patir unes difícils condicions meteorològiques que es van trobar a la Platja del Prat, amb fortes onades i vent. Algunes atletes no varen ni començar i algunes es van veure obligades a abandonar durant la celebració de la prova.

C.N.Mataró

L’esportista d’Arenys de Munt ha repetit podi amb el  C.N. Mataró, equip que també va aconseguir quedar primer en la classificació absoluta femenina.

Temporada reeixida

Amb aquest nou títol, Sheila Brillas consolida una temporada plena d’èxits. El passat mes de setembre, l’arenyenca es va proclamar Campiona de Catalunya de Triatló per grups d’edat i Subcampiona de Catalunya d’aquatló.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris