dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

S’inicien les obres de la riera de Targa de Vilassar de Dalt

riera_de_targa_280x87.jpgVilassar de Dalt ha iniciat les obres de canalització de la riera de Targa. Les primeres actuacions són els treballs de senyalització i adequació de la circulació.

Vilassar de Dalt ha iniciat les obres de canalització de la riera de Targa. Les primeres actuacions són els treballs de senyalització i adequació de la circulació.

Afectacions de les obres

Segons informa l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, les obres inicials afecten l’entrada al poble pel Vial de can Maians i la riera de Targa a l’alçada del polígon de Vallmorena. El carrer Juan de la Cierva ha passat a ser de dos sentits i s’hi ha prohibit l’estacionament. D’altra banda, el carrer Narcís Monturiol està tallat i només hi tenen accés el veïns del carrer. Pel que fa el vial de can Maians és només d’una direcció (sortida del poble) i s’hi ha habilitat un carril per estacionament.

Canalització i soterraments

Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada de 12 mesos. La canalització de la riera de Targa – amb un total de dos quilòmetres de canalització – es desenvoluparà amb un calaix de formigó amb diferents seccions. Els soterraments dels torrents de Daniel i Lloveres es faran mitjançant la instal·lació d’una canonada d’un metre de diàmetre.

Inversió

Les obres compten amb una inversió superior als 7 milions d’euros. L’objectiu de l’actuació és millorar la capacitat de desguàs de la riera i reduir el risc de desbordament al seu pas pel municipi.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris