dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

S’inicien les obres de perllongament de l’autopista C-32 des de Palafolls a Tordera

mapa_palafolls_280x87.jpgAcesa ha iniciat les obres de perllongament de l’autopista C-32 des de Palafolls a Tordera, que comptaran amb un pressupost global de 46,6 milions d’euros i tindran un termini d’execució de 15 mesos.

Acesa ha iniciat les obres de perllongament de l’autopista C-32 des de Palafolls a Tordera, que comptaran amb un pressupost global de 46,6 milions d’euros i tindran un termini d’execució de 15 mesos.

Primeres actuacions

Les primeres actuacions se centren en la preparació del terreny per a les posteriors feines d’excavació i fonamentació del viaducte sobre el riu Tordera, previstes pel proper mes de gener. Les obres comportaran la construcció de 4,4 nous quilòmetres d´autopista, des de Palafolls fins a l’enllaç amb la futura autovia A-2 entre Tordera i Vidreres. La principal estructura prevista al nou tram de la C-32 és el viaducte de 940 metres de longitud que creurà el riu Tordera. D’altra banda, s’executarà un segon viaducte de 160 metres en l’enllaç de Blanes.

Pressupost

El projecte compta amb un pressupost global de 46,6 milions d’euros. Es preveu l’execució de les obres en un termini de 15 mesos, el segon trimestre de l’any 2010.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris