divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

S’inicien les obres del Centre d’Acollida Turística de Teià

cat_280x87.jpgL’Ajuntament de Teià ha adjudicat les obres de construcció del primer Centre d’Acollida Turística (CAT) de Catalunya. Aquest mes s’han adjudicat tots els treballs amb l’objectiu que el febrer de 2009 quedi tota l’obra enllestida.

L’Ajuntament de Teià ha adjudicat les obres de construcció del primer Centre d’Acollida Turística (CAT) de Catalunya. Aquest mes s’han adjudicat tots els treballs amb l’objectiu que el febrer de 2009 quedi tota l’obra enllestida.

Totes les fases licitades

El consistori ja ha licitat totes les fases d’execució de la prova pilot del CAT i aquesta mateixa setmana s’iniciaran les obres de fonamentació i estructura modular. El mes d’octubre s’adjudicaran les obres d’equipament de la zona gastronòmica del CAT i, també, les obres del projecte museogràfic del Centre, que se explicarà en el període de la romanització a Catalunya i que se centrarà en els orígens i el comerç del vi durant l’imperi romà fins a la configuració de l’actual Denominació d’origen (DO) Alella.

Panoràmica de la romanització

Aquest CAT, ubicat a Vallmora, a tocar del celler romà de Teià, també inclourà una panoràmica de la romanització al Maresme i als municipis d’Alella, el Masnou i Teià, que gestionaran aquest centre conjuntament amb el Consorci de Turisme de Catalunya.

Projecte museogràfic i espai gastronòmic

Posteriorment, s’executarà l’obra del projecte museogràfic i de l’espai gastronòmic, amb la previsió que al febrer de 2009 tota l’obra quedi enllestida i es pugui obrir al públic.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris