dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

S’obren les portes als Premis “Cre@tic” de Mataró

pc.jpgA partir d’aquest dilluns i fins el 13 d’octubre, les empreses i persones interessades en participar en la 8a edició dels Premis Cre@tic de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) poden presentar el seu projecte empresarial a la seu de l’entitat.

A partir d’aquest dilluns i fins el 13 d’octubre, les empreses i persones interessades en participar en la 8a edició dels Premis Cre@tic de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) poden presentar el seu projecte empresarial a la seu de l’entitat.

Noves tecnologies

Aquests guardons estan dirigits a aquelles persones que tenen una idea de negoci relacionada amb les noves tecnologies i també hi poden participar les empreses del sector que hagin començat la seva activitat durant aquest any 2008.

Iniciativa empresarial

L’objectiu de l’IMPEM és promoure la iniciativa empresarial en aquest àmbit i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró a través de nous projectes de negoci.

Millora tecnològica

Els Premis obren també la possibilitat de participar a projectes que incorporin una millora tecnològica en processos, productes i/o prestació de serveis o que suposin una innovació. En aquest sentit, l’IMPEM ofereix l’assessorament de tècnics experts als interessats en participar.

Premis en metàl·lic

Els tres guanyadors dels Premis, que es donaran a conèixer el proper mes de novembre, rebran 6.000, 3.000 i 1.500 €, respectivament. També, en cas que el jurat ho consideri convenient, es farà una menció especial al projecte que tingui alguna singularitat destacada. El millor projecte de final de carrera realitzat a l’Escola Universitària Politècnica de Mataró tindrà un accèssit de 600 €, segons l’organització, “amb l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor i la cultura de la innovació entre el col·lectiu universitari”.

Organitzadors

Els Premis estan organitzats amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Fundació TecnoCampusMataró, el Pacte Local per a l’Ocupació i l’Escola Universitària Politècnica de Mataró. També hi col·laboren el Programa Innova de la Universitat Politècnica de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Grup d’Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), el Grupo Intercom, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i Acc1ó.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris