dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Teresa Broseta guanya el 6è Concurs de Contes Lola Anglada de Tiana

teresa_broseta_280x87.jpgEl jurat del VI Concurs de Contes Lola Anglada 2008 ha escollit per unanimitat l’obra de l’escriptora Teresa Broseta, "Set contes d’Ukanaburu", com a guanyadora. L’autora rebrà un premi dotat amb 3.600 euros i l’edició dels contes.

El jurat del VI Concurs de Contes Lola Anglada 2008 ha escollit per unanimitat l’obra de l’escriptora Teresa Broseta, "Set contes d’Ukanaburu", com a guanyadora. L’autora rebrà un premi dotat amb 3.600 euros i l’edició dels contes.

Els Contes

Els Contes d’Ukanaburu són 7 contes explicats per l’ancià d’una tribu a petits i grans, a través de les vivències d’un vell africà, unes històries que deixen bocabadat el seu auditori.

Teresa Broseta

Nascuda a València i funcionaria de l’Agència tributària, Teresa Broseta, va començar a publicar l’any 2001, i ha escrit sempre literatura infantil en tots els gèneres, des de novel·la curta fins a poesia, passant per teatre. Ha rebut diversos premis arreu de l’Estat i ha publicat un total de sis llibres, algun dels quals formen part de col·leccions tan mítiques com el Vaixell de Vapor, on va publicar el seu primer llibre el 2001 sota el títol ¡Hermanos hasta en la sopa!.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris