diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tiana celebrarà una trobada de Jugadors Anònims

poker_280x87.jpgEl proper cap de setmana, l’Associació de Jugadors Anònims celebrarà unes jornades de convivència a Tiana on s’hi aplegaran membres de diferents punts de Catalunya i d’arreu de l’Estat. La trobada també oferirà un programa de recuperació per a les persones amb problemes amb el joc.

El proper cap de setmana, l’Associació de Jugadors Anònims celebrarà unes jornades de convivència a Tiana on s’hi aplegaran membres de diferents punts de Catalunya i d’arreu de l’Estat. La trobada també oferirà un programa de recuperació per a les persones amb problemes amb el joc.

51è aniversari

Segons informa l’organització, entre les activitats previstes i com a cloenda de les jornades hi ha programada una reunió informativa oberta a tothom que hi vulgui participar. La reunió, emmarcada en el 51è aniversari de l’Associació de Jugadors Anònims d’arreu del món, se celebrarà a partir de les 12 h. del migdia a la Casa Espiritualidad María Inmaculada, situada al carrer Edith Llauradó número 22 de Tiana.

Joc compulsiu

El joc compulsiu és una malaltia que produeix problemes socials seriosos i creixents. Familiars, amics, professionals, metges, jutges, assistents socials, terapeutes,…, són alguns dels col·lectius que moltes vegades es troben en situacions conflictives provocades per l’addicció al joc de persones que es veuen superades per la complexitat d’aquesta malaltia.

Programa de recuperació

Actualment, una de les principals tasques de Jugadors Anònims consisteix en acostar la naturalesa i el tractament del joc compulsiu a través del seu Programa de Recuperació a tot aquell que el necessiti o estigui interessat en conèixer el seu funcionament i efecte sobre els jugadors compulsius en recuperació.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris