dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tiana construirà 69 habitatges de lloguer per a joves

pisos.jpgEl Ple de l’Ajuntament de Tiana va aprovar aquest dimarts el projecte definitiu per a la construcció d’una promoció de 69 habitatges de lloguer per a joves, al carrer Can Gaietà del municipi. Segons el consistori, les obres podrien començar d’immediat.

El Ple de l’Ajuntament de Tiana va aprovar aquest dimarts el projecte definitiu per a la construcció d’una promoció de 69 habitatges de lloguer per a joves, al carrer Can Gaietà del municipi. Segons el consistori, les obres podrien començar d’immediat.

Integració a l’entorn

L’Ajuntament va informar que per iniciar les obres s’han de resoldre les tramitacions pendents. També s’ha de modificar el projecte de millora per a la seva integració en l’entorn, tenint en compte que la situació de l’edifici és a la zona de vora del Parc de la Serralada de Marina. Segons el consistori, també s’han atès les demandes dels veïns de l’entorn, en aquest sentit, per aconseguir aquesta millora.

Modificacions

D’altra banda, malgrat les modificacions que s’han aplicat sobre el projecte inicial, aquestes no han comportat perdre cap habitatge ni reduir la seva superfície.

Terminis i adjudicacions

Un cop aprovat el projecte, l’Ajuntament estima que en un termini d’entre 18 a 20 mesos es podrien finalitzar les obres de construcció dels 69 pisos. El consistori tianenc informarà "oportunament" de l’inici del procediment d’adjudicació, de les seves bases i dels requisits per accedir als habitatges de lloguer.


per Redacció | Ramon Texidó | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris