dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tiana pren mesures contra la “greu” massificació de la seva piscina municipal

piscina_280x87.jpgL’Ajuntament de Tiana ha adoptat una sèrie de mesures per solucionar el “greu” problema de massificació de la piscina municipal, especialment els cap de setmana d’estiu. En aquest sentit, l’equip de govern ha actuat sobre les tarifes d’accés i sobre el control de l’aforament de la instal·lació.

L’Ajuntament de Tiana ha adoptat una sèrie de mesures per solucionar el “greu” problema de massificació de la piscina municipal, especialment els cap de setmana d’estiu. En aquest sentit, l’equip de govern ha actuat sobre les tarifes d’accés i sobre el control de l’aforament de la instal·lació.

Zona pic-nic

En un comunicat, l’Ajuntament informa que l’equipament ha esdevingut una zona de pic-nic de molts veïns dels municipis propers, sense que l’espai ni els serveis estiguin preparats per a aquesta funció.

Tarifa de cap de setmana

Per solucionar aquesta problemàtica, l’equip de govern municipal ha adoptat una sèrie de mesures sobre les tarifes amb la finalitat de desincentivar l’accés esporàdic dels banyistes, aplicant un increment notable de tarifes de caps de setmana; una mida que afecta principalment als usuaris de fora del municipi.

Abonaments

Paral·lelament, s’ha mantingut el sistema d’abonaments de temporada per als residents a Tiana, amb uns preus molt assequibles, establint un nou abonament per a joves de 16-21 anys, residents al municipi.

Control de l’aforament

La segona mida que s’aplica aquesta temporada és el control constant de l’aforament. Amb aquesta actuació, el consistori vol garantir la seguretat que exigeixen les normatives i la màxima comoditat als usuaris

Gestió directa

Per últim, s’ha suprimit la dispersió que hi havia entre les quatre empreses que portaven els diferents serveis de la piscina municipal. A partir d’ara, l’Ajuntament gestionarà directament la instal·lació en quant a la seva gestió, inscripció, neteja i funcionament de maquinaria. Només els socorristes pertanyen a una empresa aliena.

Disminució de massificació

Segons el consistori, amb aquestes mesures ja es constata una notable millora en la disminució de la massificació respecte les temporades anteriors.


per Redacció | Ramon Texidó | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris