dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tiana signa el conveni amb la Xarxa Audiovisual del Maresme

signatura_xam_tiana_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Tiana i la Xarxa Audiovisual Maresme (XAM) han signat aquest dimarts 18 de novembre el conveni per a la cessió de material i de formació per al personal dels mitjans locals.

L’Ajuntament de Tiana i la Xarxa Audiovisual Maresme (XAM) han signat aquest dimarts 18 de novembre el conveni per a la cessió de material i de formació per al personal dels mitjans locals.

Cobertura de la TDT

A partir de la signatura s’iniciaran els tràmits perquè Maresme Digital Televisió arribi a Tiana i sigui un nou mitjà de comunicació pel municipi. Segons fonts municipals, en els propers mesos s’espera que la cobertura arribi a tota la població.

El Consorci

El Consorci Digital Mataró-Maresme es va constituir el desembre de 2006 i l’integren tretze municipis del Maresme i el Consell Comarcal. Els percentatges de participació econòmica depenen del número d’habitants de cada municipi. Maresmedigital TV és un dels primers canals públics de la TDT local i, a més, es tracta d’una televisió digital multiplataforma.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris