dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tomàs Nofre és el nou president de la Fundació Palau

fundacio002.jpgDissabte passat, el Patronat de la Fundació Palau va escollir Tomàs
Nofre com a nou president de l’entitat en la primera reunió celebrada
després de la desaparició del seu fundador, Josep Palau i Fabre.

Dissabte passat, el Patronat de la Fundació Palau va escollir Tomàs Nofre com a nou president de l’entitat en la primera reunió celebrada després de la desaparició del seu fundador, Josep Palau i Fabre.

Tomàs Nofre

Professor de literatura i, fins ara, vicepresident de la Fundació Palau, és un profund estudiós de l’obra del poeta. A més, Nofre va ser amic personal de Palau i Fabre durant molts anys.

Hereva universal

El nou president va ser elegit per unanimitat. En la mateixa sessió, el Patronat de la Fundació va informar del fet que Josep Palau i Fabre havia instituït la Fundació com a hereva universal de tots els seus béns, tant els de caràcter artístic i documental com els de tipus material.

La Fundació

La Fundació Palau es va inaugurar a Caldes d’Estrac al mes de maig de l’any 2003 i té com a vocació conservar, exhibir i difondre el fons artístic i documental de Josep Palau i Fabre, un dels especialistes més prestigiosos en l’àmbit mundial sobre la vida i l’obra de Pablo Picasso.

Picasso

 
La Fundació exhibeix de forma permanent una part del seu fons artístic, del qual destaca sobretot una sala dedicada íntegrament a Picasso en la qual, a més de contemplar la creació del geni amb tècniques diferents, podem comprovar també la relació d’amistat que tots dos van mantenir durant molts anys.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris