divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera acull una de les més importants exposicions numismàtiques de l’Estat

bitllet_280x87.jpgTordera exhibirà fins al proper 26 de novembre una exposició numismàtica que està considerada com una de les més importants de l’Estat. La mostra cobreix pràcticament tota la història monetària espanyola des de l’any 1030 fins al 1938.

Tordera exhibirà fins al proper 26 de novembre una exposició numismàtica que està considerada com una de les més importants de l’Estat. La mostra cobreix pràcticament tota la història monetària espanyola des de l’any 1030 fins al 1938.

Bitllets torderens

La col·lecció total està formada per 6.175 monedes, 4.651 bitllets i 167 medalles, i part de la mateixa és la que es pot veure al municipi maresmenc, entre d’altres, sèries que pertanyen a l’època ibèrica, la medieval, les monedes de l’època dels Segadors i la Guerra Civil espanyola. Com a curiositat, entre els bitllets exposats s’hi troben alguns de Tordera signats per l’alcalde de l’època.

Fins el 26 de novembre

La col·lecció numismàtica, organitzada per l’Obra Social "La Caixa", es podrà visitar a l’oficina d’aquesta entitat situada al Camí Ral 48 de Tordera, del 27 d’octubre al 26 de novembre.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris