dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera convertirà el seu casc antic en una zona de vianants

vianant_280x87.jpgEl conveni de col·laboració 2008-2009 que se signarà aquest dijous entre l’Ajuntament de Torderà i l’Associació de Comerciants de Tordera Centre (ACTC) preveu convertir el casc antic del municipi en una zona de vianants en horari comercial.

El conveni de col·laboració 2008-2009 que se signarà aquest dijous entre l’Ajuntament de Torderà i l’Associació de Comerciants de Tordera Centre (ACTC) preveu convertir el casc antic del municipi en una zona de vianants en horari comercial.

Acord destacat

Es tracta d’un dels acords més destacats del conveni que pretén potenciar al comerç del municipi. El consistori preveu aplicar aquesta mesura a finals del 2009, un cop enllestides les obres d’urbanització del sector.

Reforçar el comerç

Segons assegura en el seu bloc el regidor de Promoció de la Vila, Bernat Costas (ERC), "aquesta modificació permetrà reforçar el comerç del nucli antic; i serà un primer pas per la futura pacificació del Camí Ral".

Camí Ral

Segons el regidor, quan entri en funcionament tota la ronda de circumvalació de Tordera, s’iniciarà un projecte de millores al conjunt del Camí Ral (ampliació de voreres, eliminació de barreres arquitectòniques, millora de l’entorn, més mobiliari urbà, etc.) "per tal de reforçar la seva funció d’eix de connexió per a vianants, i alhora reforçar el seu paper comercial", conclou.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris