divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera convida les entitats locals a participar en la redacció dels pressupostos 2009

tordera_280x87_03.jpgL’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha convocat un any més les entitats locals del municipi per tractar l’elaboració del pressupost municipal 2009.

L’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha convocat un any més les entitats locals del municipi per tractar l’elaboració del pressupost municipal 2009.

Propostes per escrit

Tot i que l’assemblea d’entitats se celebrarà el proper 2 de desembre al Teatre Clavé de Tordera, la regidoria de Participació Ciutadana ha demanat que les entitats facin arribar per escrit les seves propostes abans del dia 28 de novembre, per així poder-les estudiar i posar en comú durant la trobada.

Reunions prèvies

Les diverses regidories s’han reunit des de fa mesos amb les diferents àrees del consistori, amb els grups municipals i, ara, també ho faran amb les entitats locals amb l’objectiu de conèixer i estudiar totes les propostes arribades des dels diferents àmbits i aplicar-les, en la mesura que sigui possible, al pressupost 2009.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris