dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera estrenarà un nou CEIP amb dues línies aquest nou curs escolar

pisarra_280x87.jpgEls alumnes i professorat de l’escola Ignasi Iglésias de Tordera estrenaran el proper 15 de setembre les noves instal·lacions del col·legi situades a l’avinguda dels Països Catalans. El nou CEIP acollirà els alumnes d’educació infantil i primària distribuits en dues línies.

Els alumnes i professorat de l’escola Ignasi Iglésias de Tordera estrenaran el proper 15 de setembre les noves instal·lacions del col·legi situades a l’avinguda dels Països Catalans. El nou CEIP acollirà els alumnes d’educació infantil i primària distribuits en dues línies.

Dues línies

El nou CEIP Ignasi Iglésias serà una escola de dues línies que donarà cabuda als alumnes dels cursos de P3 a 6è de Primària. L’escola està projectada per cobrir les necessitats educatives dels alumnes i compleix tots els requisits que es demanen des del Departament d’Educació.

Instal·lacions

Les instal·lacions del nou centre educatiu públic compten amb aules per a tots els cursos, aules d’ensenyament específic com música o informàtica, biblioteca, aules de suport, sales de direcció, una sala per a l’AMPA, gimnàs, pista poliesportiva, cuina i menjador.

Antic edifici

Pel que fa a l’antic edifici Ignasi Iglésias, al carrer del Dr. Fleming, seguirà essent de titularitat de la Generalitat de Catalunya. Segons els responsables municipals, si s’escau, el departament d’Educació podria signar la desafectació corresponent.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris