diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera impulsa una campanya per identificar i censar els animals de companyia

gossos_280x87.jpgL’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Seguretat, iniciarà les properes setmanes una campanya de distribució de díptics informatius ens els quals s’informa sobre la obligatorietat d’identificar els animals.

L’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Seguretat, iniciarà les properes setmanes una campanya de distribució de díptics informatius ens els quals s’informa sobre la obligatorietat d’identificar els animals.

Tràmits d’identificació

A partir d’aquesta mateixa setmana, la Policia Local repartirà els díptics informatius on es detallen els tràmits que cal seguir per identificar i censar els animals. A més, els fulletons també recorden l’obligatorietat de recollir els excrements dels animals dels carrers i places, destacant l’obligació de dur els gossos amb corretja – i amb morrió els considerats potencialment perillosos -.

Conscienciar la ciutadania

La Regidora de Seguretat, Sílvia Català,  ha destacat que aquesta campanya vol informar i conscienciar la població sobre la necessitat de mantenir uns espais públics nets i salubres tal com es recull a les ordenances municipals. Tot i que la campanya no té esperit sancionador, la regidora ha destacat que es podrien arribar a sancionar els casos més greus i els abusos d’incompliment d’aquesta normativa.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris