dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera millora el pont del nucli urbà amb Sant Pere

seguretat_280x87.jpgEl Servei de carreteres de la Diputació de Barcelona començarà aquest dilluns les obres d’arranjament del pont que uneix el nucli urbà de Tordera i el veïnat de Sant Pere, sobre l’estació de Renfe. L’actuació restablirà i garantirà la seguretat per als vianants.

El Servei de carreteres de la Diputació de Barcelona començarà aquest dilluns les obres d’arranjament del pont que uneix el nucli urbà de Tordera i el veïnat de Sant Pere, sobre l’estació de Renfe. L’actuació restablirà i garantirà la seguretat per als vianants.

Ampliació del pas de vianants

Les obres consistiran en l’ampliació del pas de vianants que es va suprimir en l’arranjament inicial que va tenir lloc fa un any. Durant les actuacions, s’establirà una regulació semafòrica del trànsit, en horari laboral, que es perllongarà fins el proper 31 d’octubre.

Reiterades sol·licituds

Segons el consistori torderenc, l’arranjament de la carretera BV-5121 arriba després de les sol·licituds "reiterades" de l’Ajuntament per restablir i garantir la seguretat per als vianants a la carretera que uneix el nucli urbà de Tordera amb l’estació de tren, el polígon industrial de Can Verdalet i el veïnat de Sant Pere.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris