divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera posa la primera pedra del nou ambulatori

ambulatori_tordera_280x87.jpgEl proper dissabte 20 de desembre, a partir de les 10 h. del matí, la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, posaran la primera pedra del nou Centre d’Assistència Primària del municipi maresmenc.

El proper dissabte 20 de desembre, a partir de les 10 h. del matí, la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, posaran la primera pedra del nou Centre d’Assistència Primària del municipi maresmenc.

Terrenys

El nou ambulatori es construirà als terrenys situats al carrer del Doctor Carreras, un vial obert recentment que uneix els carrers de l’Amistat i de Mes.

Projecte

El projecte executiu consisteix en un equipament d’uns 1.500 metres quadrats. Des de l’entrada del CAP, s’arribarà al vestíbul que donarà accés a l’àrea d’educació sanitària, les àrees assistencials – medicina general, pediatria i polivalent -, les àrees d’atenció continuada i, a través d’un accés restringit situat al costat de la recepció, s’accedirà a la resta de dependències administratives, magatzem i instal·lacions.

Equipaments

En total, el nou ambulatori disposarà de 7 sales de consulta de medicina general, 7 de consulta d’infermeria i una sala d’espera comuna per aquest sector. També disposarà de dues consultes polivalents, una de ginecologia, una per a la llevadora, una sala d’espera per aquesta zona, una sala d’atenció continuada, una de tractaments, dos box polivalents i una aula d’educació sanitària.

Usuaris i pressupost

Segons fonts municipals, el nou CAP està projectat per donar servei a 25.000 usuaris, amb possibilitats d’ampliació fins a 40.000 persones. Les obres del nou ambulatori es van adjudicar el passat mes d’octubre i tindran un cost de 2,5 milions d’euros en un període d’execució de 14 mesos.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris