dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera prepara la futura zona industrial per a la petita i mitjana empresa

construcci.jpgEl Ple de l’Ajuntament de Tordera celebrat dijous passat va aprovar provisionalment el projecte del pla parcial de Can Buscà Nord. En aquesta zona el municipi vol desenvolupar el nou sector industrial per a la petita i mitjana empresa.

El Ple de l’Ajuntament de Tordera celebrat dijous passat va aprovar provisionalment el projecte del pla parcial de Can Buscà Nord. En aquesta zona el municipi vol desenvolupar el nou sector industrial per a la petita i mitjana empresa.

Petita i mitjana empresa i emprenedors

El pla parcial de Can Buscà, que ocuparà una superfície d’uns 337.000 m2,  estarà destinat a la petita i mitjana indústria. Les naus que s´hi construiran podran ser de petita empresa, és a dir, parcel·les d´un mínim de 500 m2 i un màxim de 2000 m2, o bé de mitjana empresa amb un mínim de 5000 m2 i un màxim de 10.000 m2. El consistori torderenc també vol promoure en aquests sectors naus industrials destinades a nous emprenedors.

Al·legacions

L´aprovació provisional arriba un cop resoltes les al·legacions presentades al projecte i després d’enllestir tots els informes necessaris per als diferents organismes que prenen part en una aprovació urbanística.

Aprovació definitiva

Ara, el pla parcial arribarà de nou a l´Agència Catalana de l´Aigua (ACA) i a la Comissió Provincial d´Urbanisme per tal que puguin informar favorablement. L’objectiu de l’Ajuntament és obtenir una aprovació definitiva el més aviat possible. En aquest sentit el consistori, a través de la regidora d´Urbanisme, Rosa Salarichs, es mostra optimista en considerar que el pla parcial recull totes les condicions sol·licitades per l’ACA.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris