divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera presenta el Pla que definirà el futur model turístic del municipi

model_turistic_tordera_280x87.jpgL’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Promoció de la Vila, va presentar dimarts passat el nou Pla de desenvolupament del model turístic de Tordera amb l’objectiu de convertir els recursos del municipi en producte turístic.

L’Ajuntament de Tordera, a través de la Regidoria de Promoció de la Vila, va presentar dimarts passat el nou Pla de desenvolupament del model turístic de Tordera amb l’objectiu de convertir els recursos del municipi en producte turístic.

Objectius i fases

Durant l’acte es van definir els objectius del Pla de desenvolupament turístic i les fases que es seguiran per dur-lo a terme. D’una banda, l’estudi servirà per convertir els actuals recursos de Tordera en producte turístic i de qualitat. Segons els responsables municipals, la finalitat és implicar els sectors econòmics, socials, públics i privats; la sostenibilitat, per millorar l’entorn i la qualitat de vida; la participació amb la col·laboració dels agents socials del municipi; i una visió de futur per garantir la transformació socioeconòmica de Tordera incrementant l’ocupació i establint la viabilitat de l’estudi per un període mínim de deu anys. D’altra banda, l’estudi hauria d’estar enllestit al juny de 2009 per poder executar-lo a partir del mes de juliol de l’any vinent.

Assistents

L’acte de presentació va comptar amb l’assistència del regidor delegat de l’àrea, Bernat Costas, el consultor de l’empresa que gestionarà els tràmits de redacció del pla, Josep Basart, el president del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona – Maresme, Josep M. Juhé, el director general de Turisme de la Generalitat, Joan Carles Vilalta, i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris