dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tordera vol que els terrenys de Fibracolor acullin el nou polígon industrial

fibracolor_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Tordera va informar la setmana passada que el Grup tèxtil Inditex s’ha quedat amb tots els terrenys i les naus de Fibracolor. El consistori ha manifestat el seu interès en que la zona acabi acollint el nou polígon industrial del municipi.

L’Ajuntament de Tordera va informar la setmana passada que el Grup tèxtil Inditex s’ha quedat amb tots els terrenys i les naus de Fibracolor. El consistori ha manifestat el seu interès en que la zona acabi acollint el nou polígon industrial del municipi.

Venda de maquinària

El grup gallec presidit per Amancio Ortega, ja disposava del 40% de les accions de Fibracolor en el moment del seu tancament, que va deixar 280 persones sense feina el passat mes de juliol. Darrerament, l’única activitat que es feia a les naus consistia en desmantellar la maquinària de l’empresa tèxtil per a la seva exportació.

Màquina de record

Una de les màquines de la fàbrica ha estat donada a l’Ajuntament de Tordera, que l’ubicarà al giratori que hi ha al davant la biblioteca, com a record d’aquesta important indústria tèxtil per al municipi.

Futur de la zona

El Grup Inditex, que durant el primer semestre d’aquest any va obtenir un benefici net de 406 milions d’euros, no ha fet públiques de moment les seves intencions respecte l’adquisició del 100% de Fibracolor. Per la seva banda, el consistori torderenc s’ha mostrat molt interessat en què la zona acabi acollint el nou polígon industrial de Tordera, i en aquest sentit ha començat a mantenir converses amb responsables de la firma gallega a Catalunya.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris