divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tres persones detingudes al Masnou per tràfic de cocaïna

premia_detinguts_p.jpgEl passat 17 d’agost els Mossos d’Esquadra van detenir a tres persones, de nacionalitat colombiana, per un delicte contra la salut pública al trobar en un pis de El Masnou droga per valor de més de 17.600 euros.

premia_detinguts.jpgEl passat 16 d’agost la trucada d’un veí va alertar als Mossos d’Esquadra que s’estava produint un robatori amb força en un domicili del municipi del Masnou.  En arribar a l’adreça indicada els agents van observar que  la porta de l’entrada principal havia estat forçada amb una palanca i que hi havia també una finestra trencada.

Venta de droga

Quan els agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Premià de Mar van comprovar els fets aviat van observar diversos indicis que els van fer sospitar que en aquell immoble s’hi estava venent droga. La droga intervinguda en el seu domicili tindria, en el mercat il·lícit, un valor de més de 17.600 euros.

Delicte contra la salut pública

Les tres persones que tenien el pis llogat van ser detinguts el dia 17 d’agost per un delicte contra la  salut pública. Els arrestats són Yonny Adrian M. D., de 22 anys i veí del Masnou , Darling Eugenia C.I., de 19 anys i veïna de l’Hospitalet i Julian Andres M.D., de 29 anys i també veí del Masnou. Els tres són de nacionalitat colombiana.


per Redacció | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris