diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Troben un cadàver amb signes de violència que podria ser el de la dona desapareguda a Tordera

mossos_280x87_03.jpgEls Mossos d’Esquadra han trobat aquest divendres pel matí el cadàver d’una dona a l’interior d’un pou proper a la masia on vivia la veïna de Tordera desapareguda. Tots els indicis apunten a que es tracta de la Isabel, la dona que va desaparèixer la setmana passada.

Els Mossos d’Esquadra han trobat aquest divendres pel matí el cadàver d’una dona a l’interior d’un pou proper a la masia on vivia la veïna de Tordera desapareguda. Tots els indicis apunten a que es tracta de la Isabel, la dona que va desaparèixer la setmana passada.

Nova batuda

Malgrat Confidencial ha informat que aquest divendres, cap a les 9 del matí, efectius dels Mossos d’Esquadra han començat una batuda pels voltants de la finca de la Isabel, la dona desapareguda des de dimecres de la setmana passada, i que patia la síndrome de Diògenes.

Accés al pou

Als volts de les onze del matí, un bomber ha accedit per primera vegada a l’interior del pou que fa uns dies s’havia examinat des de l’exterior. Immediatament, els Mossos d’Esquadra han suspès el dispositiu de recerca degut a la troballa d’un cadàver a l’interior del pou inspeccionat.

Policia científica

La policia científica ha pres mostres del lloc on s’ha trobat el cos que de moment no s’ha pogut identificar en trobar-se en avançat estat de descomposició. Per la seva banda, els Mossos d’Esquadra han confirmat que la víctima presentava signes de mort violenta, i han traspassat les diligències a la Unitat Territorial d’Investigació de la Regió Policial Metropolitana Nord.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris