dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un 20 % dels vehicles que circulen per Pineda superen els límits de velocitat

cotxes_580x180.jpgLa Policia Local de Pineda de Mar va realitzar durant el passat mes d’agost una campanya de control d’excés de velocitat a les principals vies del municipi. La iniciativa ha constatat que un 20 % dels vehicles que circulen per Pineda superen els límits establerts.

La Policia Local de Pineda de Mar va realitzar durant el passat mes d’agost una campanya de control d’excés de velocitat a les principals vies del municipi. La iniciativa ha constatat que un 20 % dels vehicles que circulen per Pineda superen els límits establerts.

28 denúncies

Concretament, durant el període que va durar la campanya els agents van controlar un total de 8.940 vehicles. D’aquests, 1.857 circulaven per sobre la velocitat màxima establerta per la via, i 28 van ser denunciats per superar en excés el límit.

Objectiu

Segons els responsables municipals, l’objectiu d’aquesta campanya és doble. Per una banda es pretén reduir el nombre d’accidents de trànsit al municipi i, per l’altra, es vol "reeducar" els conductors perquè s’adeqüin a la velocitat permesa a cada via.

Trams controlats

Els controls es van realitzar a tres trams de la carretera N-II al seu pas per Pineda de Mar, al passeig Marítim, a l’avinguda Hispanitat i Mediterrània de Poblenou, al carrer Illes Canàries i Nonell, al camí del Mig i al Consolat de Mar.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris