dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un concurs fotogràfic premia fer vacances al Maresme

platja_calella_580x180.jpgEl Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha organitzat un concurs fotogràfic que premiarà les millors fotografies fetes pels turistes de la comarca o pels maresmencs aficionats a la fotografia digital. El concurs "Les meves vacances al Maresme" repartirà 11 premis entre els millors treballs presentats.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha organitzat un concurs fotogràfic que premiarà les millors fotografies fetes pels turistes de la comarca o pels maresmencs aficionats a la fotografia digital. El concurs "Les meves vacances al Maresme" repartirà 11 premis entre els millors treballs presentats.

Concurs

Les fotografies es poden enviar fins el 30 de setembre a partir del formulari que hi apareix a la plana web del Consorci de Promoció Turística www.costadebarcelonamaresme.cat. Els concursants podran participar amb diferents temàtiques, segons el tipus de turisme que realitzin al Maresme: Turisme de sol i platja, familiar, rural, actiu, cultural, gastronòmic o de relax. Hi poden participar totes les persones majors de 18 anys i només es pot presentar una fotografia a concurs per persona.

Premis

Seguint la temàtica del concurs, el primer Premi consistirà en un cap de setmana en un hotel de l´alt Maresme per a dues persones, el segon serà un Circuit termal a partir de l’Hotel Colon de Caldes d´Estrac i el tercer permetrà fer una passejada guiada per les vinyes i tast de vi al Mannors & Cellars d’Alella, per a dues persones. Els vuit premis restants consistiran, entre altres, en un viatge amb catamarà, diverses invitacions i excursions variades. El veredicte es donarà a conèixer el 23 d’octubre de 2008.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris