dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un conveni fomentarà la integració de les persones amb discapacitat al Maresme

consell_comarcal_280x87_02.jpgEl Consell Comarcal del Maresme, l’empresa MTG i la fundació Adecco signaran el proper dimarts 28 d’octubre un conveni que fomentarà la integració laboral de persones amb discapacitat a la comarca.

El Consell Comarcal del Maresme, l’empresa MTG i la fundació Adecco signaran el proper dimarts 28 d’octubre un conveni que fomentarà la integració laboral de persones amb discapacitat a la comarca.

Objectiu

L’acord permetrà promoure la integració laboral d’un col·lectiu en risc d’exclusió social, i més concretament per a les persones que necessiten d’un transport especial per poder-se desplaçar al seu lloc de treball dins el territori del Maresme.

Signatura

El conveni el signaran dimarts al migdia, a la seu del Consell Comarcal del Maresme, el president de l’entitat, Josep Jo, el director general de MTG S.A, Javier Triginer i el director general de la Fundació Adecco per la integració laboral, Francisco Mesonero. També assistirà la consellera delegada de Serveis a les Persones del Consell Comarcal del Maresme, Neus Serra.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris