dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un conveni impulsarà i promourà la lectura a Mataró

conveni_lectura_a_mataro_280x87.jpgEl president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), Sergi Penedès, i el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) del Maresme, Francesc Teixidó, han signat aquest dimecres un conveni per impulsar i promoure la lectura a través de tertúlies de lectura fàcil.

El president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), Sergi Penedès, i el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) del Maresme, Francesc Teixidó, han signat aquest dimecres un conveni per impulsar i promoure la lectura a través de tertúlies de lectura fàcil.

Lectura fàcil

Els tallers de lectura fàcil, dirigits per personal del Consorci, es portaran a terme a la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró i van dirigits als alumnes dels cursos del CNL del Maresme i als aprenents del programa "Voluntariat per la llengua". Els responsables dels tallers elaboraran i facilitaran exercicis de comprensió lectora dels llibres triats, adaptats i indicats per a persones que s’inicien en l’aprenentatge del català.

Primera tertúlia

La primera tertúlia de lectura fàcil es farà a la Biblioteca Pompeu Fabra el 29 d’octubre i a partir d’aleshores, el darrer dimecres de cada mes, a les 7 de la tarda.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris