dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un detingut a Calella acusat de robar i d’incendiar un cotxe estacionat davant el Parc Dalmau

incendi_cotxe_calella_280x87.jpgLa Policia Local de Calella va detenir a tres quarts de dues de la matinada de dilluns un home que va forçar un cotxe estacionat a l’Avinguda del Parc del municipi, presumptament amb la intenció de robar al seu interior. El detingut va incendiar el vehicle per motius que es desconeixen.

incendi_cotxe_calella_1000x800.jpgLa Policia Local de Calella va detenir a tres quarts de dues de la matinada de dilluns un home que va forçar un cotxe estacionat a l’Avinguda del Parc del municipi, presumptament amb la intenció de robar al seu interior. El detingut va incendiar el vehicle per motius que es desconeixen.

Col·laboració ciutadana

Es dóna la circumstància que els fets es van produir a només uns 300 metres de la Comissaria de la Policia Local. Els agents van poder detenir l’home alertats pels veïns de la zona, que també van col·laborar amb la policia deixant-los mànegues amb les quals van regar l’entorn, evitant així la possible propagació del foc al bosc del parc Dalmau i als vehicles del costat. Pocs minuts després, el foc va ser sufocat completament pels Bombers de la Generalitat. També, un segon cotxe, estacionat just al costat, va quedar parcialment cremat. Segons fonts policials, el detingut es va declarar ser l’autor dels fets.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris