dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un detingut a Vilassar per ocasionar destrosses a l’interior d’un bar per un bitllet fals

euros_280x87.jpgLa Policia Local de Vilassar de Mar va detenir la setmana passada una persona que va ocasionar danys a l’interior d’un bar del carrer Sant Jaume, quan el propietari de l’establiment no li va acceptar un bitllet presumptament fals.

La Policia Local de Vilassar de Mar va detenir la setmana passada una persona que va ocasionar danys a l’interior d’un bar del carrer Sant Jaume, quan el propietari de l’establiment no li va acceptar un bitllet presumptament fals.

Reacció violenta

Els fets es van produir dilluns de la setmana passada als volts de les 7 de la tarda. Quan el titular del bar els va rebutjar el bitllet sospitós, el detingut i la dona que li acompanyava van reaccionar de forma violenta causant diversos danys al local.

Imputats

Segons informa la Policia Local, l’individu detingut també ha estat imputat per "falta contra els interessos generals" per voler posar en circulació un bitllet fals. La dona que l’acompanyava també ha estat imputada per aquest motiu i per una falta de lesions produïdes al titular del local.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris