dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un detingut per cremar 177 contenidors a Mataró

incendi_contenidors_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut Manuel J.V., veí de Mataró de 50 anys, com a presumpte autor d’un delicte de danys per la crema de 177 contenidors de reciclatge de paper i cartró del municipi. Els danys ocasionats podrien ascendir a uns 180.000 euros.

crema_contenidors.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut Manuel J.V., veí de Mataró de 50 anys, com a presumpte autor d’un delicte de danys per la crema de 177 contenidors de reciclatge de paper i cartró del municipi. Els danys ocasionats podrien ascendir a uns 180.000 euros.

Modus operandi

Segons fonts policials, el detingut actuava a qualsevol dia i hora de la setmana, seguint el mateix modus operandi. Portava una bossa amb papers preparats per a la crema, la introduïa al contenidor i li calava foc. Un cop encesa, la deixava caure dins el punt de reciclatge i tancava la porta perquè es produís la deflagració.

Un 70% dels contenidors

Tenint en compte que Mataró disposa de 250 contenidors, el presumpte piròman hauria cremat, des de gener del 2007, un 70% dels contenidors de la ciutat.

Llibertat provisional

El detingut va passar a disposició judicial dimarts i el jutge va decretar-ne la llibertat provisional.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Mossos d’Esquadra 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris