dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un detingut per introduir àcid en escurabutxaques per guanyar més diners

liquid_corrossiu_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut Chong L., de 30 anys i veí de Barcelona, per introduir presumptament un líquid corrosiu en màquines escurabutxaques del Maresme, per obtenir més diners dels programats.

Els Mossos d’Esquadra han detingut Chong L., de 30 anys i veí de Barcelona, per introduir presumptament un líquid corrosiu als selectors de monedes de màquines escurabutxaques de locals de joc recreatius del Maresme, per obtenir més diners dels programats.

Àcid corrosiu

Segons els Mossos, l’arrestat, que suposadament actuava en grup, hauria introduït l’àcid corrosiu – amagat en un paquet de tabac – dins els selectors de monedes de ruletes escurabutxaques dels Salons recreatius, provocant el descontrol de les màquines fins al punt que aquestes retornaven més diners dels programats. En alguns casos, els imports haurien superat amb escreix els màxims establerts per partida i jugador.

Danys a les màquines

Les reparacions pels danys causats a cadascuna de les màquines ascendeixen a un import comprès entre els 700 i 1.200 euros.

Quatre robatoris

Al detingut també se’l relaciona amb quatre robatoris amb força perpetrats entre els dies 10 i l’11 de setembre, a Calella Pineda i Malgrat de Mar. L’arrestat va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Barcelona i el jutge va decretar-ne la llibertat provisional.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris