divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un militant de la CUP de Mataró denúncia els Mossos per agressió

colze_280x87.jpgJoan Jubany, militant de la CUP de Mataró, va denunciar dimecres al matí els Mossos d’Esquadra als Jutjats de Mataró. Segons Jubany, agents del cos policial li van trencar el colze "intencionadament".

Joan Jubany, militant de la CUP de Mataró, va denunciar dimecres al matí els Mossos d’Esquadra als Jutjats de Mataró. Segons Jubany, agents del cos policial li van trencar el colze "intencionadament".

Protesta "okupa"

Els fets es van produir dimarts al vespre durant la concentració de protesta del col·lectiu "okupa" davant l’Ajuntament de Mataró, motivada pel desallotjament de dues fàbriques tèxtils de Mataró ocupades, La Fibra i Secopal.

Denúncia

Segons la denúncia de Jubany, durant la concentració va prendre una foto als nombrosos cotxes oficials aparcats darrere l’Ajuntament. En veure’l, un Mosso d’Esquadra li va voler prendre la càmera i "sense permetre’m dialogar amb ell, em va agredir i em va immobilitzar retorçant-me el braç a l’esquena. Un cop immobilitzat s’hi van afegir tres agents més i em van trencar el colze", assegura. Posteriorment, el militant de la CUP va ser atès a l’Hospital de Mataró on li van diagnosticar una fractura de coronoides en primer grau.

Còpia de les imatges

D’altra banda, el militant de la formació independentista ha demanat, mitjançant una instància presentada al consistori mataroní, que es guardi una còpia de les imatges de seguretat captades aquella nit a la zona dels fets.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Bloc Joan Jubany

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris