dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Un nou programa literari protagonitzarà els dimarts al vespre de Ràdio Calella

radio_calella_280x87.jpgRàdio Calella inaugura aquest dimarts 4 de novembre, de 8 a 9 del vespre, un nou programa de literatura i lletres, "Club de lectura RC". L’espai radiofònic comptarà amb importants col·laboracions i la participació de tothom que vulgui dir la seva sobre la lectura, l’escriptura i la literatura.

Ràdio Calella inaugura aquest dimarts 4 de novembre, de 8 a 9 del vespre, un nou programa de literatura i lletres, "Club de lectura RC". L’espai radiofònic comptarà amb importants col·laboracions i la participació de tothom que vulgui dir la seva sobre la lectura, l’escriptura i la literatura.

Col·laboracions

El nou programa, dirigit pel periodista Emili Pacheco, comptarà entre d’altres amb la participació de Joan Flores, de la Llibreria La Llopa de Calella; l’escriptor i periodista Albert Lladó; Santiago Gorgas, editor de la Revista Mistura.cat; Diego Giménez, director de Revista de Letras; Albano Dante, subdirector del setmanari Cafeambllet; i Horacio Ladrón de Guevara, actor i showman que posarà veu a fragments de llibres. La periodista Anna Lladó sortirà al carrer per copsar la vida literària de Calella.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris